De betrouwbare dierenkliniek in Drachten 

Dierenkliniek De Posten in Drachten helpt u met de problemen van uw huisdier. Het is belangrijk dat de juiste oorzaak van een probleem met uw dier ontdekt wordt. Ieder huisdier is uniek. Een kwaal is niet altijd wat het lijkt. Alleen de juiste diagnose geeft garantie op de beste behandeling.

Het stellen van de diagnose

Met state-of-the-art apparatuur weet Dierenkliniek De Posten precies vast te stellen wat er met uw huisdier aan de hand is.

Laat de diagnose stellen bij uw huisdier

Uw diervoeding

Om uw dier gezond te houden is goede voeding erg belangrijk. De dierenkliniek helpt u met de beste voeding voor uw huisdier.

Meer over onze diervoeding

Operaties

Zowel orthopedische operaties als 'weke delen' operaties worden bij Dierenkliniek De Posten uitgevoerd. Alle dieren krijgen vooraf een verzachtende pijnstiller en worden onder gasnarcose geopereerd.

Meer over operaties

Tandheelkunde

Het gebit van uw hond of kat wordt nog wel eens vergeten. Naast specifieke behandelingen om ontstekingen te voorkomen helpt Dierenkliniek De Posten uw huisdier ook met preventieve gebitsreiniging.

Neem direct contact op

Fokbegeleiding

Stel door bloedonderzoek (progesteron) binnen enkele uren vast wanneer het meest gunstige moment is om uw teef te laten dekken. Dierenkliniek De Posten maakt gebruik van de apparatuur van Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Als u het juiste dektijdstip niet wilt missen is het advies om vanaf de achtste dag van de loopsheid bloedonderzoek te doen.

Help mij bij het fokken

Thuisvisite euthanasie

Ooit komt het moeilijke moment dat u besluit uw dier te laten inslapen omdat er geen kans meer is op herstel en u (verder) lijden wilt voorkomen. Veel mensen kiezen ervoor dit thuis in een veilige omgeving te laten doen en daar staat Dierenkliniek De Posten volledig achter. Een telefoontje naar de praktijk is voldoende. Dit wordt altijd met voorrang behandeld.

Laat ons u helpen

Dierenkliniek De Posten
De Posten 35- 37 
9202 VH Drachten 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Van 12.00 - 18.00 uur

Privacyverklaring

KVK 01173293

Spreekuren

Maandag t/m vrijdag
van 13:00 - 14:00 uur
van 17.00 - 18.00 uur
Of op afspraak