Het deskundige team van Dierenkliniek De Posten in Drachten

Dierenarts

Nienke de Jong


Nienke de Jong is in 1992 afgestudeerd in de richting gezelschapsdieren. De interesse van Nienke ligt vooral bij de interne ziekten en dan in het bijzonder bij katten en konijnen. Verder maak ze zich sterk voor het welzijn van dieren. Dat begint vaak met een goede verzorging en huisvesting, waarmee al veel leed voorkomen kan worden. We zijn dit immers verplicht aan het dier van wie we de zorg op ons nemen en bovendien willen we vooral plezier beleven aan ons huisdier. Dat lukt niet als een dier ziek is.

Verder is Nienke verbonden aan het kattenasiel 't Heerveld in Luinjeberd, waar iedere ‘‘afgedankte” of gevonden kat een tweede leven tegemoet gaat, omdat er naar een goede match wordt gezocht tussen de kat en de nieuwe eigenaar. Iedere kat wordt gesteriliseerd of gecastreerd, ontwormd en gevaccineerd herplaatst. Tegen een zeer redelijke vergoeding. De zieke katten worden (indien mogelijk) genezen. Kijk voor meer informatie op http://www.kittenadoptiecentrum.nl.

Assistenten

Hallo mijn naam Sanne, ik ben in 1996 geboren in Drachten. In 2017 heb ik mijn diploma Paraveterinair behaald en hierna geslaagd voor de opleiding Diermanagement. Sinds maart 2018 ben ik werkzaam als assistente bij Dierenkliniek de Posten. Jullie zullen mij voornamelijk horen aan de telefoon en zien achter de balie. Daarnaast help ik mee met het operatieprogramma en in de spreekkamer als de dierenarts mij nodig heeft. Deze diversiteit in taken, het contact met de klanten en dieren is wat het werk als assistente voor mij leuk maakt. 

Dierenkliniek De Posten
De Posten 35- 37 
9202 VH Drachten 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Van 12.00 - 18.00 uur

Privacyverklaring

KVK 01173293

Spreekuren

Maandag t/m vrijdag
van 13:00 - 14:00 uur
van 17.00 - 18.00 uur
Of op afspraak