Het team van Dierenkliniek de Posten

Alle werknemers van de dierenkliniek op een rijtje.

Dierenartsen


Nienke de Jong

Nienke de Jong

Nienke de Jong is in 1992 afgestudeerd in de richting gezelschapsdieren. De interesse van Nienke ligt vooral bij de interne ziekten en dan in het bijzonder bij katten en konijnen. Verder maak zij zich sterk voor het welzijn van dieren wat vaak begint met een goede verzorging en huisvesting. Waarmee al veel leed voorkomen kan worden. We zijn dit immers verplicht aan het dier van wie we de zorg op ons nemen en bovendien willen we vooral plezier beleven aan ons huisdier. Dat lukt niet als een dier ziek is. 

 
Verder is Nienke verbonden aan het katten asiel 't Heerveld in Luinjeberd, waar iedere ‘‘afgedankte” of gevonden kat een tweede leven tegemoet gaat, omdat er naar een goede match wordt gezocht voor kat en nieuwe eigenaar. Iedere kat wordt gesteriliseerd of gecastreerd, ontwormd en gevaccineerd herplaatst.  Tegen een zeer redelijke vergoeding. De zieke katten worden (in dien mogelijk) genezen. http://www.kittenadoptiecentrum.nl

Peter Don

Peter Don

Peter Don is een zeer ervaren en bekwaam chirurg. Bovendien erg goed in de omgang met honden. Niet alleen veel voorkomende aandoeningen opereert hij goed en snel, maar ook gescheurde kruisbanden (knie), geluxeerde knieschijven, hernia's in perineum en diafragma (middenrif). Verder is hij door jarenlange ervaring een expert in het genezen van cavia's.

Paraveterinair dierenartsassistenten


Josée van Herwijnen

Josée van Herwijnen

Ik ben Josée van Herwijnen en werk sinds 1 april 2016 als assistente 
bij Dierenkliniek De Posten.
Samen met mijn partner en 3 dochters woon ik in Heerenveen.
Dieren hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven en ik ben ook heel blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. 

 

 

Vragen aan ons team?